Door de grote belangstelling die ik krijg over mijn vleugels, is er deze site geboren ! Deze vleugels worden geborduurd met een borduurmachine en gemaakt van twee lagen organza die verstevigd worden met een tussenlaag, daarna wordt er dun sieradendraad langs de kanten genaaid zodat de vleugels hun model behouden en in een gewenste stand kunnen worden gezet.

De vleugels zijn er op dit moment in de volgende maten,......10 cm, 14 cm, 17 cm, 20 cm, en 24 cm. Deze maat is gemeten van begin tot eind van de grootste vleugel, op mijn 'Afmetingen' pagina ziet u een duidelijk voorbeeld hiervan.
Een set vleugels bestaat uit twee grote boven vleugels en twee kleinere ondervleugels, totaal bestaat de set dus uit vier losse vleugels. Hierdoor is het dus ook mogelijk om twee elfjes van enkele vleugels te voorzien met slechts een setje vleugels.

Een aantal kleurvoorbeelden kunt u zien op de mijn 'Kleuren' pagina. Als u specifieke wensen heeft dan is dat in overleg ook bijna altijd mogelijk.

Aangezien het maken van de vleugels grotendeels handwerk en erg tijdrovend is, moet u wel rekening houden met een levertijd van minimaal een week!!!! De levertijd is uiteraard ook afhankelijk van mijn beschikbare tijd. Als u een goede schatting van de levertijd op dit moment wilt weten kunt u het beste even contact met mij opnemen. Het makkelijkst gaat dat per email .

Heeft U verder nog vragen, of opmerkingen, mailt U mij dan gerust op mijn emailadres. In de linker kolom staat een link die u hiervoor kunt gebruiken.

Enkele vleugels zijn ook te zien op mijn elfensite http://www.fairydreams.nl